SIKKERHET

Hvordan utfører verkstedene antirustbehandling?

Leverer du bilen til understellsbehandling hos et antirustverksted får du en profesjonell og effektiv behandling og kan være trygg på at alle vitale punkter blir mettet med Fluid Film.

Hovedbehandling

Ved hovedbehandling demonterer vi plastdeksler under bilen, inkludert plastinnerskjermer, og rengjør med trykkluft samt tørker regnvann med varmluft. Deretter blir understell, gulv, hjulhus, kanaler og hulrom behandlet med Fluid Film NAS. 
Dører, bakluke og innsiden av innerskjermer bak sprøytes med Fluid Film Liquid A som er tynnere og lukter noe mindre enn NAS.  Slitasjeutsatte steder behandles med Fluid Film Gel BN eller Liquid AR, som er tykkere og mer slitesterk.
Vi anbefaler alltid å velge hovedbehandling som første behandling, og deretter hver tredje gang.

Les mer om våre behandlinger her »

Etterbehandling

En etterbehandling blir utført på samme måte som hovedbehandling, med unntak av at plastinnerskjermer ikke demonteres.
Disse blir bare løsnet litt og vi sprøyter bak dem med forskjellige sonder. 
Vi anbefales to etterbehandlinger mellom hovedbehandlingene.

Se våre priser her »

Behandlingsintervall

Vi anbefaler å behandle understellet ca. hvert 2. år. Hvis det er mye rust eller bilen brukes mye anbefales årlig intervall. Verkstedene bruker i større og større grad Liquid A eller Gel BN på utvendige flater. Da kan behandlingsintervallet økes.

Fettlist

Fettlist er en unik beskyttelse av bilens mest rustutsatte område, nemlig hjulbuene. Fettlisten er en u-formet list som er fylt med et værbestandig, korrosjonshindrende fett. Når listen presses på hjulbuen vil fettet presses inn i platefalsen mellom inner- og ytterskjerm, og hindre at vann og salt kommer til og utvikler rust. Fettlist er et tilleggsprodukt.

Plastplate

Fluid Film-antirustverkstedene har universale plastplater og kan spesialtilpasses plastinnerskjermer, lage sprutbeskyttelse/skvettlapper og tette små hull. Plastplate er et tilleggsprodukt.